KAAPVERDIËInvesteer in een luxeresort in het paradijselijke Kaapverdië

minimum 5% huuropbrengst per jaar
15 jaar lang gegarandeerd

Op zoek naar een veilige en rendabele investering

Vanaf 160.000 euro kunt u een eigen luxesuite kopen in het Cabo Verde Luxury Resort op het Kaapverdische eiland Sal. Dankzij een idyllische toplocatie op het strand van Santa Maria verzekert u een mooie opbrengst, én schaft u zich ook een prachtig vakantieverblijf aan.

Waarom investeren in Cabo Verde?

ALLE INFO KUN JE HIER AANVRAGEN

De keuze voor een veilige investering.

Een investering in hotelsuites wordt steeds populairder, ook onder beginnende investeerders. De combinatie van sterke inkomsten, geen zorgen, geen onderhoud én een lage investeringsdrempel zorgen voor een ideale investeringskans. Bovendien is hotelvastgoed uiterst inflatiebestendig, want de huurprijzen stijgen elk jaar.

6 redenen om te investeren in cabo verde

Luxeresort met zicht op de oceaan
100% eigenaar met notariële akte
Vaste huurinkomsten van min. 5%,
gegarandeerd over 15 jaar (met optie om uit te stappen zonder verlies)
Langetermijncontract met solvabele partner
Vakantieverblijf tot wel 4 weken per jaar
Prijzen vanaf € 160.000


CABO VERDE LUXURY RESORT


Het resort beschikt over 777 luxe suites die ingericht zijn in een eenvoudige maar elegante stijl. Het eigentijdse ontwerp biedt een unieke vriendelijke service zodat gasten er genieten van een geweldig en overgetelijk verblijf.

De accommodatie heeft een directe toegang tot een eigen strand en 7 indrukwekkende buitenzwembaden. Het nieuwe resort biedt een scala aan verbluffende faciliteiten waaronder voortreffelijke eetgelegenheden, tal van buitenzwembaden, tennisvelden, waterpretpark, spas, shops, kinderclubs, lobby met lounge, fitnessruimtes, enz.

Een ‘adults-only’ zone biedt al het mogelijke comfort om in alle rust van een welverdiende vakantie te genieten. Daarnaast is er een familiehotel met kinderspelen, zwembad voor de allerkleinsten en voor de grotere onder hen een ‘echt’ waterpretpark met glijbanen. Wie van de twee werelden wil genieten kan terecht in de central pool.

Welkom in Kaapverdië

Alsmaar meer toeristen zakken af naar Kaapverdië voor een deugddoende vakantie, en dat is niet zomaar. Hagelwitte zandstranden, elke dag zomer, hemelsblauw water… Het blijft een succesformule die er anno 2020 voor zorgt dat Kaapverdië in de top 3 prijkt van meest populaire vakantiebestemmingen. En maar liefst 47% van de toeristen op Kaapverdië kiezen voor een verblijf op Sal.

Kaapverdië op slechts 5,5 UUR

Zo snel sta je op de Kaapverdische eilanden. Maar een uurtje verder dan Tenerife lonken de ongerepte zandstranden van Sal. Kaapverdië, ook wel gekend als de Europese Caraïben, is vanuit Europa de dichtstbijzijnde tropische eilandengroep. Het Cabo Verde Luxury Resort is gelegen aan het strand van Santa Maria op het eiland Sal, met voorsprong het populairste eiland van Kaapverdië. Hier geniet men het hele jaar door van een hemelse locatie met zon, zee, strand en een constante temperatuur tussen de 25 à 30 graden.
De internationale luchthaven van Sal bevindt zich op amper een kwartier rijden van het resort. De vlucht van Brussel naar het eiland duurt slechts 5,5 uur. De tropen zijn nog nooit zó dichtbij geweest…

 


Cabobel Resort Group SA – Mindelo – Sao Vicente