UNIEKE LUXE VILLA NAAST HET STRAND

Unieke en zeer luxueus ingerichte villa, gelegen in de “Golden Mile” – strandzijde tussen Marbella en Puerto Banús. De exclusieve jachthaven ligt op loopafstand van deze oogverblindende “Mansion”.

Deze subklasse VILLA beschikt over 5 slaapkamers, waarvan drie met een ononderbroken uitzicht over de Middellandse Zee door de kamer-hoge ramen. Aansluitend aan elke slaapkamer beschikt deze woning over 5 badkamers. De zeer ruime woon- en eetruimte komt uit op het terras en het zwembad, een ideale ruimte om te entertainen en te ontspannen. De “Builtaup” keuken is uitgerust met alle nieuwste snufjes. Meer technologische functies zijn terug te vinden in het beveiligingssysteem, de domotica voor gecontroleerde temperatuur, vloerverwarming, muziek, bediening van de deuren, de camera’s, de jaloezieën, luifels en alle verlichting. De woonoppervlakte is niet minder dan 464m2 en de terreinoppervlakte bedraagt 1163m2.


5 SLAAPKAMERS

5 BADKAMERS

464m2 BEWOONBARE OPPERVLAKTE

1163M2 GRONDOPPERVLAK


UITRUSTINGEN

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Alarmsysteem
  • Vloerverwarming
  • Open haard
  • Geïntegreerde keuken


Het is een unieke kans om een dergelijke en compleet ingerichte villa met hoog kwaliteitsmeubilair te kunnen aankopen.

De beroemde “Golden Mile” is waarschijnlijk de meest gewilde locatie aan de Costa del Sol. De Golden Mile was het eerste gebied dat werd opgericht met enkele van de meest prominente families van Marbella, evenals rijke families uit heel Europa. Net daarom is de Golden Mile sinds de jaren 60 het meest exclusieve gebied van Marbella. Dit alles vanwege de nabijheid van het stadscentrum, de jachthaven Puerto Banús, een selectie van exclusieve restaurants, de promenade met zijn charmante strandbars en de beroemde Hotels Marbella Club en Puente Romano. Woningen te koop in dit gebied zijn een uitzondering en net daarom is de vraag steeds groter geweest dan het aanbod.


PRIJS: OP AANVRAAG