Appartement 2 slaapkamers – Calpe

Delen met je vrienden ...

VERKOCHT

Zeer goed gelegen appartement met twee slaapkamers gelegen op twee stappen van de zee, de zeedijk en met een mooi zicht op de “Peñón de Ifach” van Calpe. Achteraan zicht op de bergen en op de vele villa’s die Calpe te bieden heeft.. Het appartement is recentelijk volledig vernieuwd met een hypermoderne keuken en mooie badkamer. 10de verdieping voor een nog beter zicht. Winkels, restaurants, … zijn allen gelegen op loopafstand. Opp. 92m2. Airconditioning.

Mogelijkheid om het zwembad van het naastliggend Hotel te gebruiken, zowel binnen (verwarmd), als buiten (niet verwarmd).Details

  • Plaats: Calpe
  • Type: Herverkoop
  • Slaapkamers: 2
  • Badkamers: 1
  • !! year !!: vernieuwd in 2019
  • Woning: 92m²
  • Grondstuk: n.v.t.
  • Zwembad: Neen
  • EPC: Pending