WOONHUIS MET 4 SLAAPKAMERS

Delen met je vrienden ...

385.000,00€

Ruim woonhuis voorzien van 4 slaapkamers op een perceel oppervlakte van 990 m2. Deze eigendom bevindt zich op een strategische ligging te Houthulst. Gerenoveerd in 2011, biedt deze woning het volgende: Gelijkvloers: Ruime en imposante inkom voorzien van gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met aangrenzend de keuken met berging, extra washok, badkamer voorzien van toilet – lavabo – bad en douche. Vanuit de keuken is er toegang tot het ruime terras met prachtige tuin. Tevens is er een afgesloten garage aanwezig en nog een extra ruime buitenberging! 1ste verdieping: 4 slaapkamers waarvan 1 voorzien van sauna, extra toilet Finaal is er nog een zolderverdieping aanwezig over de volledige woonst en zijn er zonnepanelen. Bent u op zoek naar een lumineuze woning met veel ruimte en dit instapklaar? Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezoek ter plaatse.Energie certificaat
EPC No.20120312-001064333-00000003-7
E spec: 270 kWh/m².jaar

Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht: Nee
Bouwvergunning verkregen: Ja
Dagvaarding en herstelvordering: Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning: Nee
Bestemming: Woongebied
Erfgoed: Nee